Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
м'ясні соки
2 ст. л. рідкого м'яса
30 г простого борошна
570 мл м'ясного бульйону
Приготування:
1. Збираємо сік і жир з м'яса, яке ви обсмажуєте. Поміщаємо соки в скляний глечик і даємо постояти протягом декількох хвилин, щоб жир піднявся на поверхню. Знімаємо жир.
2. Кладемо обжарку, яку ви використовували, щоб приготувати м'ясо на варильної панелі на середньому вогні і додаємо жир. (М'ясо має відпочивати, покрите фольгою, в тепле місце в цей момент)
3. Перемішуємо в борошні і варимо 1 хвилину.
4. Перемішуємо в м'ясних соках і поступово розмішуємо на складі, поки не отримаємо гладкий соус. Використовуючи дерев'яну ложку перемішуємо по всій поверхні каструлі.
5. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.
6. Приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяного пирога з нутом.