Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
Для тіста:
175 г борошна
2 ст. л. цукрової пудри
100 г масла
1 яйце
Для крему:
150 мл молока
1 ч. л. екстракту ванілі
25 г цукрової пудри
25 г борошна
1 яйце
75 мл вершків
Для прикраси:
4 ст. л. малинового варення
450 г малини
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Щоб приготувати печиво, ставимо борошно, цукрову глазур і масло в кухонному комбайні і збиваємо, поки суміш не буде схожа на сухарики. Додаємо яйце і суміш знову до однорідності.
3. Посипаємо робочу поверхню борошном і розкачуємо тісто на ній. Ділимо його на вісім кіл трохи більше, ніж банки. Викладаємо на деко і охолоджуємо в холодильнику.
4. Наколюємо виделкою основи тіста, і випікаємо в духовці протягом 10 хвилин. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.
5. Між тим, щоб приготувати крем, додаємо молоко і ваніль в каструлю. Нагріваємо.
6. Поміщаємо цукор, борошно та яйце в миску і збиваємо. Наливаємо половину гарячого молока і збиваємо до однорідності. Виливаємо решту гарячого молока.
7. Виливаємо суміш назад в каструлю і варимо на повільному вогні, постійно помішуючи.
8. Виливаємо в миску, накриваємо плівкою і охолоджуємо в холодильнику. Після виливаємо вершковий крем, постійно збиваючи. Виливаємо крем на тістечка і охолоджуємо в холодильнику.
9. Щоб зробити глазур, нагріваємо варення в каструлі столовою ложкою води і збиваємо, щоб поєднати. Проціджуємо рідину через сито в маленьку миску.
10. Викладаємо малину, і зверху поливаємо теплою глазур'ю.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки каррі з рисовим салатом.