Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г борошна
½ ч. л. розпушувача
250 г цукрової пудри
3 яйця
200 г подрібнених лісових горіхів
1 великий апельсин

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів і викладаємо велике деко пергаментом.

2. Змішуємо борошно, розпушувач і цукор в мисці і повільно додаємо яйця, щоб зробити тісто. Змішуємо фундук і апельсинову цедру.

3. На злегка посипану борошном поверхню обережно викладаємо суміш і поділяємо її на 2 частини. Звертаємо в рулети, кожен довжиною приблизно 25 см. Поміщаємо на деко і випікаємо протягом 25 хвилин.

4. Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути, потім розрізаємо кожен рулет на товсті скибочки. Кладемо скибочки на деко.

5. Повертаємо лоток в духовку і запікаємо ще 5-7 хвилин, перевертаємо і продовжуємо пекти ще 5-7 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і охолоджуємо на решітці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з грибами.