Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для севіче:
250 г філе лосося
2 ст. л. солі
1 ст. л. червоного чилі
75 мл рожевого грейпфрутового соку
1 ст. л. цедри лайма
150 мл соку лайма (близько 5 лаймів)
20 г цукрової пудри
30 листя коріандру
Для салату:
1 фенхель, дрібно нарізаний
110 г листя салату

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Показати ще

1. Для севіче злегка посипаємо філе лосося сіллю. Кладемо в холодильник і залиште на 20 хвилин.

2. Виймаємо лосось з холодильника, ретельно змиваємо всю сіль.

3. У маленькій мисці змішуємо чилі, сік грейпфрута разом і додаємо цукор. Додаємо коріандр в останню хвилину і перемішуємо щоб об'єднати.

4. Нарізаємо лосося під кутом кожна частина повинна бути товщиною близько 2-3 мм.

5. Кладемо чотири зрізи рівномірно по прямій лінії на кожну порцію.

6. Заливаємо ложкою все. Відкладаємо на 30 хвилин.

7. Для салату вимиваємо нарізаний кріп у крижаній воді протягом 2-3 хвилин. Змішуємо з листям салату.

8. Поміщаємо салат зверху лосося і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грінок з грибами.