Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

Для заправки
100 мл оливкової олії
1 лимон, сік і цедру
½ зубчики часнику
2 ст. л. сумака (спеція з лука-дегустації, доступна в близькосхідних делікатеси)
сіль і мелений чорний перець
Для салату:
1 пітта хліб, розірваний на дрібні шматочки
8 томатів
половина огірка
половина зеленого перцю
8 редисок
1 цибулю шалот нарізану
маленькі жменьки рукколи
1 маленький салат-латук
кілька свіжих листя м'яти

Приготування:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Для заправки поміщаємо оливкову олію, лимонний сік і цедру, подрібнений часник і сумак в миску і збиваємо разом, щоб об'єднати. Приправляємо за смаком сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Для салату поміщаємо пітту, помідори, огірки, перець, редиску, цибулю-шалот, рукколу і листя м'яти у велику миску і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем.

3. Щоб подавати, поливаємо заправкою, по смаку, по салату і акуратно перемішуємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грінок з грибами.