Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 ст. л. соняшникової олії
1 цибуля, дрібно нарізана
2 зубчики часнику, дрібно нарізані
1 маленький червоний чилі
1 червоний перець, нарізаний короткими смужками
6 цибулин, порізаних по-діагоналі
1 ч. л. коріандру
2 помідори черрі, навпіл
400 мл кокосового молока
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном, додаємо цибулю, часник, чилі, червоний перець і зелена цибуля і обережно варимо близько 5 хвилин до м'якості.

2. Додаємо мелений коріандр і готуємо протягом хвилини, потім додаємо стебла коріандру і помідори. Готуємо ще 5 хвилин.

3. Додаємо кокосове молоко і тушкуємо, частково накриваючи, протягом 15 хвилин.

4. Додаємо лимонний сік, приправляємо сіллю і чорним перцем за смаком і посипаємо листям коріандру. Подаємо з білим або коричневим рисом басматі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт простої веганскої підливи.