Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
Для запеченого яблука:
55 г родзинок
30 г масла
1 ст. л. чистого меду
1 апельсин
1 яблуко, серцевина
Для заварного крему:
5 ст. л. молока
5 ст. л. подвійних вершків
2 ст. л. лимонного цукру
1 яйце
1 яєчний жовток
Приготування:
1. Для запеченого яблука поміщаємо родзинки, масло, мед і апельсинову цедру в маленьку миску і добре перемішуємо.
2. Поміщаємо яблуко на мікрохвильову пластину і наповнюємо сумішшю родзинок отвір, залишене після видалення середини.
3. Готуємо в мікрохвильовій печі на високому рівні протягом 3½ хвилин.
4. Для заварного крему виливаємо молоко і вершки в каструлю і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню і злегка охолоджуємо.
5. Поміщаємо яйце і яєчний жовток і цукор в миску і добре перемішуємо. Поступово вливаємо молоко та вершки над яєчною сумішшю, потім повертаємо суміш у каструлю на маленький вогонь. Постійно перемішуємо, поки заварний крем не почне загусати.
6. Для подачі, поміщаємо спечене яблуко на тарілку і поливаємо заварним кремом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт оселедця в вівсянці з картопляним салатом.