Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
50 г масла
12 великих сирих креветок
2 зубчики часнику, подрібнені
сіль і мелений чорний перець
невелика жменя петрушки, нарізана

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Показати ще

1. У великій каструлі нагріваємо олію. Додаємо креветки і часник і добре перемішуємо.

2. Смажимо, поки креветки не стануть рожевими і не будуть приготовані (близько 4-5 хвилин).

3. Приправляємо сіллю і чорним перцем і посипаємо нарізаною петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лавандової панна-котти.