Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
400 г курки або грудки індички, нарізані смужками
2 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. кукурудзяного борошна
375 г висушеної яєчної локшини
2 ч. л. ріпакової олії
6 цибулин, тонко нарізані
3 ст. л. арахісового масла
2 ст. л. солодкого соусу чилі
1 х 400 мл кокосове молоко
100 г гороху
150 г заморожених бобів і гороху
100 г замороженої кукурудзи
1 лайм, лише сік
1 морква
75 г листя шпинату
2 ст. л. горіхів кешью
2 ст. л. коріандру
Приготування:
1. Поміщаємо курчати в миску, додаємо соєвий соус і кукурудзяну муку і добре перемішуємо. Накриваємо і відкладаємо кілька хвилин.
2. Між тим, доводимо велику каструлю з водою до кипіння, додаємо локшину і варимо у відповідності з інструкціями на упаковці. Зливаємо в друшляк, промиваємо холодною водою до тих пір, поки вони не стануть холодними, потім знову виливаємо їх назад у повітря холодну каструлю. Додаємо половину масла.
3. Нагріваємо сковороду, додаємо решту рапсового масла і цибулю і обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо арахісове масло, соус чилі і кокосове молоко і перемішуємо до повного поєднання. Доводимо до кипіння, потім додаємо мариновану курку і тушкуємо протягом 4 хвилин або до готовності. Додаємо горошок і тушкуємо ще 2, потім додаємо заморожений горох, квасоля і кукурудзу. Доводимо до кипіння, перемішуємо в соку лайма і додаємо приправу .
3. Перемішуємо в приготовленій локшині і нагріваємо протягом 1-2 хвилин. Перемішуємо зі шпинатом.
4. Подаємо в мисках, прикрашених кешью і коріандром.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантної гранатової заправки.