Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

400 г курки або грудки індички, нарізані смужками
2 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. кукурудзяного борошна
375 г висушеної яєчної локшини
2 ч. л. ріпакової олії
6 цибулин, тонко нарізані
3 ст. л. арахісового масла
2 ст. л. солодкого соусу чилі
1 х 400 мл кокосове молоко
100 г гороху
150 г заморожених бобів і гороху
100 г замороженої кукурудзи
1 лайм, лише сік
1 морква
75 г листя шпинату
2 ст. л. горіхів кешью
2 ст. л. коріандру

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

1. Поміщаємо курчати в миску, додаємо соєвий соус і кукурудзяну муку і добре перемішуємо. Накриваємо і відкладаємо кілька хвилин.

2. Між тим, доводимо велику каструлю з водою до кипіння, додаємо локшину і варимо у відповідності з інструкціями на упаковці. Зливаємо в друшляк, промиваємо холодною водою до тих пір, поки вони не стануть холодними, потім знову виливаємо їх назад у повітря холодну каструлю. Додаємо половину масла.

3. Нагріваємо сковороду, додаємо решту рапсового масла і цибулю і обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо арахісове масло, соус чилі і кокосове молоко і перемішуємо до повного поєднання. Доводимо до кипіння, потім додаємо мариновану курку і тушкуємо протягом 4 хвилин або до готовності. Додаємо горошок і тушкуємо ще 2, потім додаємо заморожений горох, квасоля і кукурудзу. Доводимо до кипіння, перемішуємо в соку лайма і додаємо приправу .

3. Перемішуємо в приготовленій локшині і нагріваємо протягом 1-2 хвилин. Перемішуємо зі шпинатом.

4. Подаємо в мисках, прикрашених кешью і коріандром.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантної гранатової заправки.