Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 або 5 великих морквин
олія
330 мл імбирного пива
щіпка цукрової пудри
сіль

Приготування:

Популярні новини зараз
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Очищаємо моркву тонко, потім нарізаємо скибочками або тонкими паличками. Варимо в солоній воді протягом декількох хвилин. Зливаємо, пропускаємо під холодним краном, щоб зупинити приготування, потім ретельно витираємо.

2. Кладемо моркву в каструлю з маслом, і заливаємо імбирним пивом. Посипаємо невеликою кількістю цукру і додаємо сіль. Доводимо до кипіння, періодично помішуючи, потім кип'ятимо до тих пір, поки імбирне пиво не буде більш або менш розчинятися. У разі необхідності додаємо сіль.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рису з імбиром, редисом і авокадо.