Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

2 стиглих персика, очищені
охолоджене шампанське або ігристе вино
2 охолоджених келихи для шампанського

Приготування:

Популярні новини зараз
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку "Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
Показати ще
  1. Поміщаємо персики в блендер і збиваємо до повної однорідності. Це можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику. Кладемо пюре ложкою в охолоджені келихи з шампанським і повільно доливаємо шампанскре, помішуючи. В ідеалі ви повинні мати одну третину персикового пюре до двох третин шампанського.
  2. Подаємо відразу як напій перед вечерею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматної свинини з баклажанами.