Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ч. л. ріпакової олії
1 маленький лук
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
20 г свіжого кореня імбиру
200 г моркви
300 мл рослинної сировини
мелений чорний перець
1 зелений лук

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і варимо 2-3 хвилини. Додаємо часник, імбир і моркву і готуємо протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

2. Додаємо бульйон і приправляємо перцем за смаком. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо температуру, накриваємо і тушкуємо 20 хвилин, або поки морква не стане м'якою.

3. Наливаємо суп в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Повертаємося до каструлі і акуратно нагріваємо.

4. Для подачі, виливаємо суп в теплу сервірувальну тарілку і прикрашаємо зеленню.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт локшини з морепродуктів.