Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 4

Інгредієнти:

340 г макаронних виробів
1 маленька гарбуз
2 гілочки розмарину
1 зубчик часнику
1 цибуля шалот
140 мл вершків
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ч. л. дрібно нарізаної петрушки
30-55 г масла
150 мл білого вина
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець
тертий пармезан

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. Гарбуз очищаємо. Кубики по 2,5 см поміщаємо на захисний лист.

3. Нарізаємо розмарин і приправляємо гарбуз. Приправляємо оливковою олією.

4. Поміщаємо в духовку і варимо 45 хвилин.

5. Готуємо макарони у великій кількості солоної киплячої води згідно інструкцій.

6. Нарізаємо часник і цибулю-шалот, обережно обсмажуємо в олії близько 1 хвилини.

7. Додаємо гірчицю і вино, доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 2-3 хвилини.

8. Додаємо лимонний сік, приправу, вершки і, нарешті, петрушку.

9. Зливаємо макарони і виймаємо гарбуз з духовки. Змішуємо в мисці.

10. Наливаємо соус і змішуємо. Додаємо приправу. Подаємо в мисці з сиром пармезаном зверху.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт локшини з морепродуктів.