Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для млинців:
100 г борошна
1 ч. л. солі
5 ст. л. молока
100 г консервованої кукурудзи
1 ст. л. рослинного масла
Для подачі:
4 скибочки бекону
2 ст. л. меду
Приготування:
1. Поміщаємо борошно, сіль і молоко у велику миску і збиваємо разом, щоб зробити гладке тісто. Перемішуємо в кукурудзі.
2. Нагріваємо олію в сковороді і виливаємо тісто в каструлю. Смажимо оладки до золотисто-коричневого кольору, потім перевертаємо скибочку бекону і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору з іншої сторони. Виймаємо з каструлі і відкладаємо в сторону. Повторюємо весь процес з рештою тіста.
3. Для подачі, поміщаємо оладки на сервірувальні тарілки, зверху з беконом і медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного зефіру.