Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3

Інгредієнти:

½ огірка
1 великий жовтий перець
1 великий червоний перець
6 стиглих помідорів
2 цибулі-шалот
3 зубчики часнику, грубо нарізані
100 г білого хліба
3 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. оцту

Приготування:

Популярні новини зараз
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК Мобілізацію в Україні можуть скасувати: що пропонують натомість Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць
Показати ще

1. Змішуємо більшу частину огірка, перцю, помідорів і цибулі-шалот до грубого пюре в кухонному комбайні, залишивши пару шматків кожного овоча для гарніру.

2. Додаємо часник, просочений хліб, оливкову олію і оцет хересу до кухонного комбайну і знову змішати до однорідного стану або, якщо необхідно, більш текстуровану консистенцію.

3. Переносимо суп в миску, накриваємо плівкою і охолоджуємо протягом як мінімум 20 хвилин.

4. Нарізаємо консервовані овочі на маленькі кубики. Коли будете готові подавати, вилийте гаспачо в миски і прикрасьте овочами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бургерів з нутом і кукурудзою.