Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 - 30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

2 яйця
3 цибулини, нарізані
120 г борошна
1 ч. л. коріандру
1 ч. л. кмину
3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони ПриватБанк виплатить клієнтам по 2500 грн: хто може отримати
Показати ще

1. Збиваємо яйця в мисці.

2. Додаємо цибульні кільця і добре перемішуємо.

3. Додаємо борошно, мелений коріандр і насіння кмину і добре перемішуємо.

4. Нагріваємо олію в глибокій сковороді на середньому вогні. Додаємо велику ложку суміші бхаджі і смажимо протягом 30-45 секунд, до золотисто-коричневого кольору.

5. Перемішуємо бхаджі і підсмажуємо ще 30 секунд.

6. Повторюємо те ж саме з рештою суміші бхаджі, поповнюючи масло в сковороді.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гаспачо за 10 хвилин.