Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

25 г масла
1 великий цибулю
1 зелений перець
1 середній цибулю-порей
1-2 зубчики часнику
300 г каштанових грибів, терті або дрібно нарізані
2 ст. л. борошна
450 мл овочевого бульйону
450 мл молока
1 ст. л. дрібно нарізаної петрушки
сіль і мелений чорний перець
хрусткий хліб

Приготування:

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

1. Розтоплюємо масло в каструлі на повільному вогні і акуратно додаємо цибулю, зелений перець, цибулю-порей і часник, поки вони не почнуть пом'якшуватися.

2. Збільшуємо вогонь і додаємо гриби в каструлю, перемішуємо. Продовжуємо смажити до тих пір, поки гриби не будуть приготовані. Перемішуємо в борошні і варимо протягом однієї хвилини. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо бульйон, трохи за раз, добре розмішуючи між кожним додаванням.

3. Після того, як весь бульйон додано повертаємо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом декількох хвилин. Виливаємо в молоко і доводимо до кипіння. Перемішуємо в нарізаною петрушці і приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

4. Виливаємо суп в миски і подаємо з хрустким хлібом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт желейного десерту з малиною.