Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгредієнти:

85 г несолоного масла або маргарину
170 г борошна, плюс додатково для напилення
20 ч. л. варення або за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змішуємо масло або маргарин з борошном в мисці, поки вона не схожа на сухарі. Перемішайте в кілька столових ложок води, щоб сформувати тісто.

3. Викочуємо на злегка посипану борошном поверхню.

4. Поміщаємо кожну тарталетку в окремий піднос для тістечок. Додаємо чайну ложку варення до кожної.

5. Кладемо піднос з тарталетками в духовку і запікаємо близько 30 хвилин або поки тісто не стане блідо-коричневим (перевірте пироги через 20 хвилин).

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного штруделя.