Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгредієнти:

85 г несолоного масла або маргарину
170 г борошна, плюс додатково для напилення
20 ч. л. варення або за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Шкільних іспитів не буде: що чекає на учнів і випускників Польща змінила правила в'їзду для українців Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змішуємо масло або маргарин з борошном в мисці, поки вона не схожа на сухарі. Перемішайте в кілька столових ложок води, щоб сформувати тісто.

3. Викочуємо на злегка посипану борошном поверхню.

4. Поміщаємо кожну тарталетку в окремий піднос для тістечок. Додаємо чайну ложку варення до кожної.

5. Кладемо піднос з тарталетками в духовку і запікаємо близько 30 хвилин або поки тісто не стане блідо-коричневим (перевірте пироги через 20 хвилин).

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного штруделя.