Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
1 цільний огірок, очищений
1 ч. л. солі
60 мл білого оцту
50 г цукру
7.5 см кореневої імбир
4 імбирних стебла в цукровому сиропі
Приготування:
1. Використовуючи вилку, робимо на огірку рифлений малюнок.
2. Огірок нарізаємо на тонкі скибочки і кладемо у велику миску, посипаємо сіллю і добре перемішуємо. Залишаємо огірок протягом 10 хвилин, щоб прибрати сіль, потім промиваємо холодною водою. Зливаємо надлишок рідини в друшляк. Повертаємо огірок у велику миску.
3. Нарізаємо свіжий корінь імбиру. Розрізаємо імбир стебла на тонкі скибочки.
4. Змішуємо цукор, оцет і два типу імбиру разом. Додаємо до огірків і добре перемішуємо.
5. Зливаємо в пластиковий контейнер. Охолоджуємо протягом ночі або протягом декількох годин перед подачею на стіл.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного фондю з апельсином і спеціями.