Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

6 гребінців, їх раковинах
1 ст. л. свіжого листя коріандру
3 зубчики часнику
55 г масла

1 лимон, тільки сік
2 ст. л. фундука
морська сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Показати ще

Приготування:

1. Відкриваємо морські гребінці. Відкидаємо верхню половину корпусу. Відрізаємо сухожилля, яке тримає плід гребінця в шкаралупі, але залишаємо плоть на місці. Поміщаємо гребінець на деко.

2. Нарізаємо коріандр, часник і цибулю-шалот. Додаємо до размягченному маслу і перемішуємо в лимонному соці і мелених фундуках.

3. Змішуємо в дуже маленькій подрібненої морської солі і перці.

4. Поміщаємо рівні кількості суміші олії і фундука на раковини гребінців.

5. Ставимо на гриль і смажимо 2-3 хвилини.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного штруделя.