Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 30 шт

Інгредієнти:

2 яйця
350 г борошна
250 г сиру чеддер
250 г масла, пом'якшено
2 ч. л. насіння кмину
кухонна сіль

Приготування:

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Збиваємо одне з яєць у мисці. Збиваємо в борошні, сирі, вершковому маслі, одній столовій ложці насіння кмину і щіпці солі, поки суміш не стане разом, як тісто. Відкладаємо на 30 хвилин.

3. Розкачуємо тісто на поверхні борошна до 1 див. Використовуючи різак для кренделі або різак для бісквіта, вирізаємо кренделі і розміщуємо їх на деко, викладений папером для змащування.

4. Збиваємо яйце, що залишилося, в мисці і змащуємо кренделі. Посипаємо кмином і додатковим тертим сиром.

5. Випікаємо в духовці 10-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і відкладаємо, щоб охолонути на решітці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх крекерів.