Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4-6

Інгредієнти:

125 г м'якого світло-коричневого цукру
200 г персиків
150 г абрикосів
1 ванільний стручок
1 ст. л. масла
250 г готового листкового тіста
1 яйце
100 г цукру-згущувача
Для подачі:
готовий карамельний соус
крем
свіжа малина

Приготування:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Покласти цукор у каструлю з антипригарним покриттям при середній температурі. Залишаємо плавитися (не перемішуйте цукор до тих пір, поки це не станеться), потім, коли цукор почне карамелізуватися і перетвориться в золотаво-коричневий колір, додаємо фрукти, насіння ванілі і масло. Перемішуємо і варимо ще 1-2 хвилини, потім знімаємо з вогню.

3. Кладемо листкове тісто на чисту робочу поверхню і вирізаємо гуртки 15 см з допомогою різака (випічка буде давати близько 4-6 кіл). Кладемо столову ложку суміші фруктів на одну половину кожного кола, потім змащуємо краю збитим яйцем і складаємо іншу половину тіста. Запечатуємо краю. Обмотуємо краю виделкою і посипаємо цукром. Кладемо на деко.

4. Випікаємо слойки в духовці протягом 13-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

5. Для подачі, поміщаємо персикові і абрикосові слойки на сервірувальні тарілки і поливаємо карамельним соусом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини з лимоном і французькими бобами.