Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

50 г масла
12 печива амаретто
2 ст. л. меду
солодке десертне вино
4 персика, навпіл
цукор демерара

Приготування:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Розтоплюємо масло в каструлі.

3. Змішуємо разом печиво амаретто, розтоплене масло, мед і вино в мисці.

4. Кладемо чайну ложку суміші на плоску сторону кожної з половинок персика і кладемо на деко.

5. Посипаємо цукром демерара і поливаємо медом і вином.

6. Випікаємо в духовці 15-30 хвилин до золотистого кольору. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених макаронів з сиром.