Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для грибів:
1 ст. л. оливкової олії
2 гриба Портобелло
100 г м'якого козячого сиру
2 ч. л. меду
мелений чорний перець
½ зубчики часнику
30 г волоського горіха
Для буряків і горіхів:
4 маленькі приготовані буряків
¼ цибулі, дрібно нарізаного
невелика свіжа петрушка, нарізана
2 ч. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. оливкової олії
30 г волоського горіха, нарізані

Приготування:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

1. Розігріваємо гриль або сковороду.

2. Для смажених грибів нагріваємо оливкову олію в жаростійкої сковороду і смажимо гриби з обох сторін на 2-3 хвилини.

3. Поділяємо сир однаково серед грибів і посипаємо чебрецем, медом, чорним перцем, часником і горіхами. Клвдем на гриль і смажимо 2-3 хвилини.

4. Для буряка і волоського горіха поміщаємо всі інгредієнти сальси у велику миску і добре перемешываем.

5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки з ложкою сальси.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосових слойок.