Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для грибів:
1 ст. л. оливкової олії
2 гриба Портобелло
100 г м'якого козячого сиру
2 ч. л. меду
мелений чорний перець
½ зубчики часнику
30 г волоського горіха
Для буряків і горіхів:
4 маленькі приготовані буряків
¼ цибулі, дрібно нарізаного
невелика свіжа петрушка, нарізана
2 ч. л. бальзамічного оцту
2 ст. л. оливкової олії
30 г волоського горіха, нарізані

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1. Розігріваємо гриль або сковороду.

2. Для смажених грибів нагріваємо оливкову олію в жаростійкої сковороду і смажимо гриби з обох сторін на 2-3 хвилини.

3. Поділяємо сир однаково серед грибів і посипаємо чебрецем, медом, чорним перцем, часником і горіхами. Клвдем на гриль і смажимо 2-3 хвилини.

4. Для буряка і волоського горіха поміщаємо всі інгредієнти сальси у велику миску і добре перемешываем.

5. Щоб подавати, покласти гриби на сервірувальні тарілки з ложкою сальси.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосових слойок.