Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 червоний лук, нарізаний товстими кільцями
100 г борошна
200 мл мінеральної води
250 мл гарячого рослинного масла
Для соусу:
100 г рікотти
2 ст. л. томатного соусу
1 ст. л. цибулі, нарізана
½ ч. л. соусу Табаско
½ ч. л. вустерширський соус
1 ч. л. соєвого соусу

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном (УВАГА: гаряче масло може бути небезпечним, не залишайте без нагляду).

2. Робимо тісто використовуючи самоподнимающуюся борошно і мінералку і змішуємо, щоб сформувати тісто з густою консистенцією.

3. Покриваємо цибульні кільця і обсмажуємо протягом 3 хвилин до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, зливаємо на кухонну папір.

4. Щоб зробити соус, змішуємо рікотту, томатний соус, цибуля, соус Табаско, соус Вустерширу і соєвий соус.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірного шоколадно-кавового мусу.