Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 червоний лук, нарізаний товстими кільцями
100 г борошна
200 мл мінеральної води
250 мл гарячого рослинного масла
Для соусу:
100 г рікотти
2 ст. л. томатного соусу
1 ст. л. цибулі, нарізана
½ ч. л. соусу Табаско
½ ч. л. вустерширський соус
1 ч. л. соєвого соусу

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити Українці можуть стати боржниками, попри своєчасну оплату комуналки: три причини Оплата за газ по-новому: у "Нафтогазі" зробили оголошення для споживачів Українцям обіцяють збільшити соціальні виплати: скільки та хто отримає
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі з важким дном (УВАГА: гаряче масло може бути небезпечним, не залишайте без нагляду).

2. Робимо тісто використовуючи самоподнимающуюся борошно і мінералку і змішуємо, щоб сформувати тісто з густою консистенцією.

3. Покриваємо цибульні кільця і обсмажуємо протягом 3 хвилин до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, зливаємо на кухонну папір.

4. Щоб зробити соус, змішуємо рікотту, томатний соус, цибуля, соус Табаско, соус Вустерширу і соєвий соус.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірного шоколадно-кавового мусу.