Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
½ цибулини
100 г моркви
25 г свіжого коріандру
200 мл гарячого курячого бульйону
50 мл подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
свіжий лист коріандру

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі Гороскоп на сьогодні 6 квітня готує багато сюрпризів: увага, сварки та гроші "Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі на середньому вогні. Додаємо часник і цибулю і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

2. Додаємо моркву і свіжий коріандр і смажимо п'ять хвилин.

3. Додаємо бульйон і тушкуємо протягом п'яти хвилин.

4. Додаємо вершки, приправляємо до смаку сіллю і свіжозамороженої чорним перцем і перемішуємо до однорідності за допомогою ручного блендера.

5. Щоб подавати, виливаємо в миску теплу і прикрашаємо свіжим листям коріандру.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого тофу.