Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
¼ цибулини
25 г подрібненого фаршу
4 цибулі-порею
100 г свіжого гороху
150 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. подвійних вершків

Приготування:

Популярні новини зараз
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Показати ще

1. Нагріваємо олію в середній каструлі. Додаємо цибулю, фарш і цибулю-порей і варимо чотири хвилини.

2. Додаємо горошок і бульйон в каструлю і варіть 3-4 хвилини.

3. Переносимо суміш в миску кухонного комбайна і приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Змішуємо суміш, поки суп не буде мати гладку текстуру. Виливаємо суп назад в каструлю і тушкуємо до повного нагрівання, але не кип'ятимо.

4. Щоб подавати, выливеам суп в чисту миску і прикрашаємо подвійними вершками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої картоплі з часником.