Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

5 листів готового листкового тіста
1 яйце
1 яблуко
55 г блакитного сиру
1 ч. л. рослинного масла
85 г спинного бекону, нарізані смужками

Приготування:

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: як зрозуміти, чи має законну силу повістка, яку вам вручають "Оленячий Місяць" 21 липня: чим небезпечний цей місяць у повні в Козерозі і як пережити період без проблем В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Кладемо лист тіста на антипригарний деко і змащуємо побитим яйцем. Кладемо Наверх інший лист тіста і повторюємо, поки не залишиться тесту.

3. Використовуємо пальці, щоб обжимать краї тіста, щоб сформувати круглу форму зі злегка піднятими краями.

4. Распологаем скибочки яблука в центрі тіста і додаємо сир.

5. Переносимо в духовку і випікаємо протягом 8-10 хвилин або поки тісто не стане хрустким і золотистим.

6. Між тим, нагріваємо масло в маленькій антипригарній сковороді. Додаємо шматочки бекону і обсмажуємо до хрусткої скоринки.

7. Щоб подавати, переносимо пиріг на сервірувальну тарілку і додаємо хрусткий бекон.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки під вершковим соусом естрагону.