Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 лимон
1 ст. л. імбиру серцевий (або пряниковий сироп)
50 мл лікеру Frangelico
350 мл просекко
25 г глазурі або марципана
4 міні-пряника

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1. Кладемо 4 келиха в холодильник на 15 хвилин. Коли ви будете готові подавати, змішуємо лимонний сік, імбир і фундуків лікер в невеликому глечику. Бкрем келихи з холодильника, виливаємо суміш, потім поповніть кожен стакан просекко.

2. Робимо з глазурі 4 маленьких кульки, потім акуратно натискаємо на них, щоб допомогти закріпити міні-пряників. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт спагетті з в'яленими томатами.