Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 лимон
1 ст. л. імбиру серцевий (або пряниковий сироп)
50 мл лікеру Frangelico
350 мл просекко
25 г глазурі або марципана
4 міні-пряника

Приготування:

Популярні новини зараз
Похід у ТЦК перевернув життя IT-фахівців: "Змінився світогляд. Це ж*па" Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Мобільний інтернет зник разом зі світлом: легкі способи залишатися на зв'язку навіть при тотальному блекауті
Показати ще

1. Кладемо 4 келиха в холодильник на 15 хвилин. Коли ви будете готові подавати, змішуємо лимонний сік, імбир і фундуків лікер в невеликому глечику. Бкрем келихи з холодильника, виливаємо суміш, потім поповніть кожен стакан просекко.

2. Робимо з глазурі 4 маленьких кульки, потім акуратно натискаємо на них, щоб допомогти закріпити міні-пряників. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт спагетті з в'яленими томатами.