Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

3 апельсина, очищені
¼ ч. л. меленої кориці
3 білих яйця
100 г цукру
цукрова пудра
свіжі гілочки м'яти, щоб прикрасити

Приготування:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Поділяємо апельсини між двома великими десертними келихами і посипаємо корицею.

2. У великій чистій мисці збиваємо яєчні білки до появи жорстких піків при видаленні віночка.

3. Поступово додаємо цукор, безперервно збиваючи, поки суміш не стане товстою і глянсовою.

4. Накладаємо суміш в келихи, щоб покрити апельсини. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб приготувати весь безе.

5. Щоб подавати, посипаємо цукровою глазур'ю і гарніром з гілочкою м'яти.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт курячих шпажок.