Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл червоного вина
55 г коричневого цукру
1 ванільний стручок
½ яблука, начинка, очищена і нарізана
4 білих яйця
225 г цукру
1 ст. л. меду

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за 2 листопада: непридатних мобілізуватимуть, картки пенсіонерів блокують, а морози пруть в Україну Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Показати ще

1. Нагріваємо червоне вино в маленькій каструлі і тушкуємо, поки його об'єм не зменшиться наполовину.

2. Додаємо цукор, ванільний стручок і насіння і шматочки яблука і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки яблуко не зм'якне, але все ще збереже форму. Ложкою викладаємо в миску для десерту.

3. Збиваємо яєчні білки в чистій мисці до тих пір, поки не видалиться жорсткі піки при видаленні віночка.

4. Збиваємо цукор поступово, поки суміш не стане товстою і глянсовою.

5. Кладемо суміш яєчного білка поверх чаші, щоб повністю покрити суміш яблука, а потім поливаємо медом.

6. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб приготувати безе. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.