Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

150 мл червоного вина
55 г коричневого цукру
1 ванільний стручок
½ яблука, начинка, очищена і нарізана
4 білих яйця
225 г цукру
1 ст. л. меду

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають "бонус" у 500 гривень: чекати не довго ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку Цими грошима більше не зможете розрахуватися — які монети та купюри треба терміново обміняти Українцям дадуть гроші на генератори та сонячні панелі — як забезпечити свою оселю електрикою і не залежати від графіків
Показати ще

1. Нагріваємо червоне вино в маленькій каструлі і тушкуємо, поки його об'єм не зменшиться наполовину.

2. Додаємо цукор, ванільний стручок і насіння і шматочки яблука і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки яблуко не зм'якне, але все ще збереже форму. Ложкою викладаємо в миску для десерту.

3. Збиваємо яєчні білки в чистій мисці до тих пір, поки не видалиться жорсткі піки при видаленні віночка.

4. Збиваємо цукор поступово, поки суміш не стане товстою і глянсовою.

5. Кладемо суміш яєчного білка поверх чаші, щоб повністю покрити суміш яблука, а потім поливаємо медом.

6. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб приготувати безе. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.