Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для сабайона:
4 яєчних жовтка
55 г цукру
150 мл білого вина
150 мл подвійних вершків, збиті
Для подачі:
1 манго, очищений і нарізаний
½ лайма, тільки родзинка
½ апельсина, лише родзинка
свіжі гілочки м'яти

Приготування:

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

1. Для сабайона поміщаємо яєчні жовтки, цукор і вино у велику миску над каструлькою, акуратно киплячою водою. Змішуємо електричним міксером протягом 15 хвилин або до тих пір, поки суміш не стане густою. Видаляємо з вогню і продовжуємо збивати, поки вона не охолоне.

2. Змішуємо сабайон і збиті вершки у великій мисці.

3. Щоб подавати, викладаємо скибочками манго на сервірувальній тарілці і наливаємо сабайон. Використовуємо міні-паяльну лампу, щоб підсмажити верх і прикрашаємо апельсиновою цедрою і м'ятою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу з червоного перцю.