Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, дрібно нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 свіжий зелений чілі, насіння видалені, дрібно нарізані
150 г шпинату
280 мл овочевого бульйону
2 ст. л. подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз
Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі і акуратно обсмажуємо цибулю, часник і чилі до м'якості. Додаємо шпинат і смажимо до в'янення. Додаємо гарячий овочевий бульйон і тушкуємо 10-15 хвилин. Перемішуємо в вершках і приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Збиваємо суп з допомогою ручного блендера до тих пір, поки він не стане гладким, а потім виливаємо в миску.

3. Щоб подавати, поливаємо оливковою олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з цибулею і сиром чеддер.