Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

85 г білих панірувальних сухарів
5 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ст. л. розплавленого масла
5 ст. л. свіжого лука
3 ст. л. нарізаного свіжого червеля
сіль і мелений чорний перець
½ цибулини
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
2 великих картоплі, нарізаних
50 мл білого вина
50 мл подвійних вершків
30 мл молока
3 яйця

Приготування:

Популярні новини зараз
Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші ТЦК може відібрати важливий документ – українців попередили про чергову пастку Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням
Показати ще

1. Поміщаємо панірувальні сухарі, три столові ложки оливкової олії, діжонську гірчицю, розтоплене масло, три столові ложки подрібненої цибулі і червель в кухонний комбайн. Приправляємо добре сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре змішуємо до однорідності.

2. Нагріваємо одну столову ложку масла в сковороді і акуратно обсмажуємо цибулю і часник близько 4-5 хвилин.

3. Додаємо розколотий картоплю і продовжуємо готувати ще 3-4 хвилини.

4. Додаємо біле вино і варимо на повільному вогні, потім перемішуємо в кремі і молоці і доводимо до м'якого кипіння протягом 3-4 хвилин або до готовності картоплі. Перемішуємо в луці.

5. Додаємо суміш трав і хліба і збиті яйця і добре приправляємо сіллю і свіжим меленим чорним перцем.

6. Нагріваємо залишилася столову ложку оливкової олії в окремій сковороді і обсмажуємо омлету суміш до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, повертаючи один раз.

7. Щоб подавати, переносимо на нагріту тарілку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.