Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгредієнти:

Для бази:
100 г масла, розплавленого
250 г імбиру
100 г порошку імбиру в сиропі
1 ч. л. меленої кориці
1 ч. л. меленого імбиру
Для крему чізкейк:
600 г вершкового сиру
300 г рікотти
1 ванільний стручок, насіння
120 г золотого цукру
1 лимон, заморожений
Для крему:
1 ч. л. меленої кориці
1 ч. л. меленого імбиру
1 ч. л. змішаних прянощів
3 яблука
200 г золотого цукру
50 мл коньяку

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

1.Змащуємо маслом форму для випічки діаметром 23 див печиво Подрібнюємо в грубу крихту в кухонному комбайні. Додаємо крихти в миску з розтопленим маслом, імбиром і прянощами, і добре перемішуємо. Викладаємо суміш у форму, трохи підтягнувши бічні сторони. Залишаємо протягом 30 хвилин в холодильнику.

2. Для шару сиру збиваємо всі інгредієнти разом до тих пір, поки вони не стануть гладкими, а потім виливаємо на основу. Залишаємо в холодильнику на ніч.

3. На наступний день робимо топпінг. Змішуємо корицю, імбир і прянощі у великій мисці. Розрізаємо кожне яблуко на 12 шматочків, потім додаємо в суміш прянощів. Нагріваємо цукор і 4 столові ложки води в каструлі. Як тільки цукор стане темною карамеллю, знімаємо з вогню і обережно додаємо в яблука. Додаємо коньяк. Повертаємо каструлю на вогонь і обережно кип'ятимо, щоб повторно розчинити і зварити карамель яблука в сиропі. Знімаємо з вогню і відкладаємо яблука в бік, щоб охолонути в сиропі.

4. Виймаємо чізкейк з форми. Кладемо зверху зверху яблука і сироп.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих шпажок.