Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії
2 смужки копченого бекону
1 томат, насіння видалені, нарізані
55 г руколи
1 ст. л. цибулі
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+" Пакують з "бронею" і без ВЛК: з'явилися тривожні приклади "бусифікації" від ТЦК За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Показати ще

1. Нагріваємо одну столову ложку оливкової олії на сковороді і обсмажуємо бекон до золотисто-коричневого кольору близько 4-5 хвилин. Виймаємо з сковороди і розриваємо кожну смужку на три частини.

2. Поміщаємо бекон в миску з рештою інгредієнтами і добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.