Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії
2 смужки копченого бекону
1 томат, насіння видалені, нарізані
55 г руколи
1 ст. л. цибулі
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

1. Нагріваємо одну столову ложку оливкової олії на сковороді і обсмажуємо бекон до золотисто-коричневого кольору близько 4-5 хвилин. Виймаємо з сковороди і розриваємо кожну смужку на три частини.

2. Поміщаємо бекон в миску з рештою інгредієнтами і добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.