Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

3 ст. л. оливкової олії
2 смужки копченого бекону
1 томат, насіння видалені, нарізані
55 г руколи
1 ст. л. цибулі
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

1. Нагріваємо одну столову ложку оливкової олії на сковороді і обсмажуємо бекон до золотисто-коричневого кольору близько 4-5 хвилин. Виймаємо з сковороди і розриваємо кожну смужку на три частини.

2. Поміщаємо бекон в миску з рештою інгредієнтами і добре перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кукурудзи з червоним перцем.