Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
½ червоного цибулі
1 зубчик часнику, нарізаний
85 г свіжого тунця, нарізаного
1 помідор
1 ст. л. соєвого соусу
нарізана свіжа петрушка
сіль і мелений чорний перець
125 г пенне пасти, приготовленої

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

1. Нагріваємо оливкову олію в каструлі, додаємо цибулю і часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Додаємо тунця і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Перемішуємо в нарізаних помідори, зменшуємо тепло і варимо до тих пір, поки помідор не пом'якшиться.

2. Додаємо соєвий соус і воду, перемішуємо в петрушці і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем. Додаємо макарони в каструлю і добре перемішуємо.

3. Ложкою накладаємо макарони в миску і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного чізкейку з прянощами.