Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік

Популярні новини зараз
Лікарі розкрили шокуючу правду: 8 годин сну – міф, який може нашкодити ПриватБанк без попередження блокує рахунки Польща змінила правила в'їзду для українців Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.