Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують індексацію, але будуть неприємні нюанси У грудні заборонили мобілізацію низки чоловіків: хто не потрапить під приціл ТЦК У школах з'являться нові класи: дітей триматимуть до вечора Майже добу у темряві: українці можуть залишитися без світла на 22 години, - експерт
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.