Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

55 г цільного мигдалю, підсмаженого
1 зубчик часнику, подрібнений
2 великих аркуша свіжих листя базиліка
1 великий аркуш свіжого листя петрушки
сіль і мелений чорний перець
150 г макаронів, приготовані у відповідності з інструкціями пакету
1 свіжий базилік

Популярні новини зараз
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати ПриватБанк обнуляє пенсійні картки: можна втратити не одну виплату
Показати ще

Приготування:

1. Поміщаємо мигдаль, часник, базилік і петрушку в кухонний комбайн і змішуємо в гладку пасту. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Перемішуємо песто в приготованих макаронах в сервіровочної мисці і подаємо прикрашені свіжим базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глинтвейна.