Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

200 г борошна
1 ст. л. цукрової пудри
2 яйця
150 мл молока
25 г масла
150 мл подвійних вершків
1 ст. л. цукру
2 ст. л. коньяку
55 г темного шоколаду, розплавленого

Популярні новини зараз
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Приготування:

1. Просіваємо борошно і цукрову пудру разом у велику миску і розбиваємо яйця. Добре перемішуємо, використовуючи віночок, повільно вливаючи молоко, поки суміш не стане гладким тестом.

2. Розтоплюємо масло в сковороді і виливаємо в ківш з тіста, закрутивши сковороду, щоб рівномірно покрити поверхню. Обсмажуємо протягом однієї хвилини до золотисто-коричневого кольору з одного боку, потім перевертаємо і смажите ще одну хвилину до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Повторюємо, поки не закінчиться тісто.

3. У мисці збиваємо вершки разом з цукровою глазур'ю і бренді до тих пір, поки м'які піки не з'являться, коли віночок вийняти з чаші.

4. Щоб подавати, млинці складаємо в чверті і замочуємо над розплавленим шоколадом. Додаємо ложку збитого вершкового крему на і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт теплого салату з беконом.