Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Для бісквіта:
150 г цукру
150 г масла, плюс додатково для змащування
150 г борошна
½ ч. л. розпушувача
3 яйця
1 лимон
Для абрикосового сиропу:
100 г цукру
100 мл білого вина
4 стручка кардамону
1 ванільний стручок
55 г сушених абрикосів
Приготування:
1. Для цитрусового бісквіта поміщаємо цукор і масло в кухонний комбайн і змішуємо до об'єднання.
2. Додаємо борошно і розпушувач і знову збиваємо.
3. Додаємо яйця і лимонну цедру і збиваємо до однорідності.
4. Кладемо рівну кількість тіста в диє форми для випічки і накриваємо плівкою, ставимо в мікрохвильовку на 3½ хвилин.
5. Для сиропу поміщаємо цукор і вино в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння.
6. Додаємо кардамон, ванільний стручок і абрикоси і зменшуємо вогонь до кипіння протягом 5-6 хвилин або до тих пір, поки рідина не зменшиться і буде злегка сиропоподібну.
7. Щоб подавати, викладаємо бісквіти на сервірувальні пластини. Ложкою викладаємо абрикоси і сироп на бісквіти.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з тунцем і томатами.