Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:
150 г цукру
150 г масла, плюс додатково для змащування
150 г борошна
½ ч. л. розпушувача

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

3 яйця
1 лимон
Для абрикосового сиропу:
100 г цукру
100 мл білого вина
4 стручка кардамону
1 ванільний стручок
55 г сушених абрикосів

Приготування:

1. Для цитрусового бісквіта поміщаємо цукор і масло в кухонний комбайн і змішуємо до об'єднання.

2. Додаємо борошно і розпушувач і знову збиваємо.

3. Додаємо яйця і лимонну цедру і збиваємо до однорідності.

4. Кладемо рівну кількість тіста в диє форми для випічки і накриваємо плівкою, ставимо в мікрохвильовку на 3½ хвилин.

5. Для сиропу поміщаємо цукор і вино в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння.

6. Додаємо кардамон, ванільний стручок і абрикоси і зменшуємо вогонь до кипіння протягом 5-6 хвилин або до тих пір, поки рідина не зменшиться і буде злегка сиропоподібну.

7. Щоб подавати, викладаємо бісквіти на сервірувальні пластини. Ложкою викладаємо абрикоси і сироп на бісквіти.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з тунцем і томатами.