Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10-30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

½ курки
4 ст. л. вершкового масла
½ цибулини, нарізані
3 ст. л. свіжого естрагону
1 ст. л свіжого листя розмарину, нарізаного
5 ст. л. білого вина
70 мл подвійних вершків
Для картоплі:
150 г приготовленного нового картоплі
3 ст. л. вершкового масла, розплавленого
сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Покласти курку на деко і готуємо 10-15 хвилин.

3. Щоб зробити соус, розтоплюємо масло в каструлі. Додаємо цибулю і розм'якшуємо протягом 2-3 хвилин.

4. Додаємо естрагон, розмарин, біле вино і вершки і готуємо 4-5 хвилин.

5. Для картоплі змішуємо молода картопля з розтопленим маслом і приправляємо.

6. Щоб подавати, покласти курку на сервірувальну тарілку і виливаємо соус. Подаємо з молодою картоплею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт іспанського омлету з травами.