Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
½ курки
4 ст. л. вершкового масла
½ цибулини, нарізані
3 ст. л. свіжого естрагону
1 ст. л свіжого листя розмарину, нарізаного
5 ст. л. білого вина
70 мл подвійних вершків
Для картоплі:
150 г приготовленного нового картоплі
3 ст. л. вершкового масла, розплавленого
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Покласти курку на деко і готуємо 10-15 хвилин.
3. Щоб зробити соус, розтоплюємо масло в каструлі. Додаємо цибулю і розм'якшуємо протягом 2-3 хвилин.
4. Додаємо естрагон, розмарин, біле вино і вершки і готуємо 4-5 хвилин.
5. Для картоплі змішуємо молода картопля з розтопленим маслом і приправляємо.
6. Щоб подавати, покласти курку на сервірувальну тарілку і виливаємо соус. Подаємо з молодою картоплею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт іспанського омлету з травами.