Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10-30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 картоплю, очищений і нарізаний
25 г простого борошна
50 мл молока
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. оливкової олії
4 скибочки м'якого чеддера

Популярні новини зараз
За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Готуємо картоплю в киплячій воді протягом 8-10 хвилин або до готовності, потім зливаємо і робимо пюре. Змішуємо в борошні і молоці і приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.

3. Нагріваємо оливкову олію в сковороді і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин з обох сторін, або до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скориночки. Поміщаємо один шматочок сиру на кожен картопляний млинець і поміщаємо в духовку, щоб приготувати протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки сир не розтане.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з тунцем і томатами.