Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин-1 годину

Порції: 2-3

Інгредієнти:

1 ст. л. чорного перцю
2 лимона, тільки сік
рідкий мед
кукурудзяна зерниста гірчиця
2 зубчики часнику, подрібнені
6 великих курячих стегон
морська сіль, за смаком
2-3 лимона
жменю зелених оливок
свіжа петрушка, тільки листя

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо перчинки і гірчицю в ступку і розмелюємо. Додаємо їх у велику миску разом з лимонним соком, медом, гірчицею і часником і добре перемішуємо.

3. Кладемо курячі стегна у великий деко і виливаємо суміш лимона і меду над куркою, залишаючи її маринуватися як можна довше. Посипаємо морською сіллю за смаком, потім варимо в гарячій духовці протягом 45 хвилин, повертаючи на половині.

4. Між тим, вирізаємо збереглися лимони і видаляємо м'яку плоть, щоб залишити тільки шкірку. Розрізаємо шкірку на смужки і додаємо разом з маслинами і петрушкою. Коли курка готова, подаємо посипаючи оливками, петрушкою і консервованої лимонної сумішшю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карамельного пудингу.