Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієни:

40 г вівсянки

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

½ яблука, тертого або дрібно нарізаного

маленькі горіхи пекана

150 мл молока

1 ч. л. кориці

1 ст. л. масла

Для масла:

100 г фініків

3 ст. л. окропу

Приготування:

1. Для масла, кладемо фініки в каструлю і повільно додаємо киплячу воду. Змішуємо, використовуючи вилку, щоб зробити вершкову пасту. Додаємо корицю. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

2. Для нічної вівсянки кладемо всі інгредієнти в банку, перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з мигдальним песто.