Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієни:

40 г вівсянки

Популярні новини зараз
Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи Бази НЛО вже є на Землі: відомий адвокат розкрив їхнє місцезнаходження Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

½ яблука, тертого або дрібно нарізаного

маленькі горіхи пекана

150 мл молока

1 ч. л. кориці

1 ст. л. масла

Для масла:

100 г фініків

3 ст. л. окропу

Приготування:

1. Для масла, кладемо фініки в каструлю і повільно додаємо киплячу воду. Змішуємо, використовуючи вилку, щоб зробити вершкову пасту. Додаємо корицю. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

2. Для нічної вівсянки кладемо всі інгредієнти в банку, перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з мигдальним песто.