Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієни:

40 г вівсянки

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Показати ще

½ яблука, тертого або дрібно нарізаного

маленькі горіхи пекана

150 мл молока

1 ч. л. кориці

1 ст. л. масла

Для масла:

100 г фініків

3 ст. л. окропу

Приготування:

1. Для масла, кладемо фініки в каструлю і повільно додаємо киплячу воду. Змішуємо, використовуючи вилку, щоб зробити вершкову пасту. Додаємо корицю. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

2. Для нічної вівсянки кладемо всі інгредієнти в банку, перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з мигдальним песто.