Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: не потрібно

Порції: 1

Інгредієни:

40 г вівсянки

Популярні новини зараз
Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Чоловікам можуть дати більше часу на ТЦК: нардеп вважає, що це необхідно Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

½ яблука, тертого або дрібно нарізаного

маленькі горіхи пекана

150 мл молока

1 ч. л. кориці

1 ст. л. масла

Для масла:

100 г фініків

3 ст. л. окропу

Приготування:

1. Для масла, кладемо фініки в каструлю і повільно додаємо киплячу воду. Змішуємо, використовуючи вилку, щоб зробити вершкову пасту. Додаємо корицю. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

2. Для нічної вівсянки кладемо всі інгредієнти в банку, перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на ніч.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з мигдальним песто.