Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4 банки

Інгредієнти:

4 лимона
1,8 кг кабачків
1,8 кг цукру (з додаванням пектину)
свіжий корінь імбиру, близько 85 г

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують посилені санкції від ТЦК Нова хитрість від ТЦК: українців таємно ставлять на облік в інших регіонах - згоди не питають Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Показати ще

Приготування:

1. Очищаємо лимони. Поміщаємо в каструлю кабачок з 2 ст. л. лимонного соку, потім варимо на середньому вогні, часто помішуючи, поки шматочки не стануть напівпрозорими і м'якими. Перемішуємо в цукрі, решту соку, цедру, імбир і муслиновый мішок. Перемішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

2. Доводимо до кипіння, потім тушкуємо приблизно 10-15 хвилин або до повного розм'якшення кабачків. Поміщаємо варення в теплі банки. Протягом наступних кількох місяців аромат варення дозріє і посилиться, тому приберіть його в темне прохолодне місце.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти на рецепт морквяного торта з родзинками.