Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4 банки

Інгредієнти:

4 лимона
1,8 кг кабачків
1,8 кг цукру (з додаванням пектину)
свіжий корінь імбиру, близько 85 г

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Приготування:

1. Очищаємо лимони. Поміщаємо в каструлю кабачок з 2 ст. л. лимонного соку, потім варимо на середньому вогні, часто помішуючи, поки шматочки не стануть напівпрозорими і м'якими. Перемішуємо в цукрі, решту соку, цедру, імбир і муслиновый мішок. Перемішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

2. Доводимо до кипіння, потім тушкуємо приблизно 10-15 хвилин або до повного розм'якшення кабачків. Поміщаємо варення в теплі банки. Протягом наступних кількох місяців аромат варення дозріє і посилиться, тому приберіть його в темне прохолодне місце.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти на рецепт морквяного торта з родзинками.