Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

200 г приготовленої буряків
70 г фети
2 лайма
2 філе лосося

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Приготування:

1. Нарізаємо буряк і фету на маленькі кубики і змішати сік і цедру лайма з приправою.

2. Приправляємо лосося. Нагріваємо 2 столові ложки масла в сковороді без підігріву на високій температурі. Додаємо лосося, і готуємо 3 хвилини. Перевертаємо, вимикаємо вогонь і готуємо ще 4-5 хвилин. Подаємо з буряком, сальсою і лаймом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевих котлеток.