Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 свинячі відбивні
2 ч. л. цельнозрнововй гірчиці
50 г чеддера
1 ч. л. крему або вершків

Популярні новини зараз
Гороскоп на липень-2025: перевірка для Раків, момент істини Дів та інші випробування від ретроградного Нептуна ТЦК оновили списки: кого з чоловіків не чіпатимуть до кінця літа Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо піч до 200 градусів. Поміщаємо відбивні в великий, дрібний піддон для обсмажування і випікаємо протягом 15 хвилин. Змішуємо разом з гірчицею, чеддаром і кремом або вершками. Змащуємо верхню частину відбивних. Повертаємо в духовку протягом 5 хвилин, поки сир не розтане і не пузириться. Подаємо з картоплею і зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашнього імбирного джему з кабачком.