Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г макаронів (ми використовували farfalle)
1 головний брокколі, близько 300 г, розрізана на дрібні квіточки
8 смужок бекону, розрізаних на великі шматки
5 ст. л. песто
тертий пармезан

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 30 червня-5 липня для всіх знаків Зодіаку: напад на Раків, таємниці Овнів та байдужість Риб Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам "Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці
Показати ще

Приготування:

1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння і готуємо макарони відповідно до інструкції на упаковці. Близько 3 хвилин до приготування макаронних виробів, кидаємо в брокколі. Коли все буде зроблено, слеиваем, залишаємо близько 100 мл води для приготування їжі.

2. Поки макарони готуються, запікаємо бекон на 6-7 хвилин до хрусткої скоринки, потім нарізаємо шматочками. Премешиваем з пастою. Посипаємо пармезаном і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого курячого супу з кукурудзою.