Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г макаронів (ми використовували farfalle)
1 головний брокколі, близько 300 г, розрізана на дрібні квіточки
8 смужок бекону, розрізаних на великі шматки
5 ст. л. песто
тертий пармезан

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися
Показати ще

Приготування:

1. Доводимо велику каструлю з водою до кипіння і готуємо макарони відповідно до інструкції на упаковці. Близько 3 хвилин до приготування макаронних виробів, кидаємо в брокколі. Коли все буде зроблено, слеиваем, залишаємо близько 100 мл води для приготування їжі.

2. Поки макарони готуються, запікаємо бекон на 6-7 хвилин до хрусткої скоринки, потім нарізаємо шматочками. Премешиваем з пастою. Посипаємо пармезаном і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт легкого курячого супу з кукурудзою.