Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

200 г коричневого рису
2 ч. л кукурудзи
500 г знежиреного молока
405 г згущеного молока
1 довга або 2 коротких палички кориці
5 кардамоновых стручків
мускатний горіх
1 ванільний стручок,
500 г замороженої ожини
1 ст. л. сиропу агави

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Приготування:

1. Готуємо рис, дотримуючись інструкцій на упаковці.

2. Між тим, кукурудзяне борошно змішуємо з пастою з невеликою кількістю молока до однорідності. Додаємо це в каструлю з рештою молоком, згущеним молоком, корицею, кардамоном, мускатним горіхом, ваніллю і хорошой дрібкою солі. Розмішуємо до однорідності, потім доводимо до кипіння. Опускаємо до дуже низької температури і залишаємо обережно варити, поки рис готується.

3. Коли рис готовий, добре висушуємо, потім додаємо в суміш теплого молока. Піднімаємо вогонь і кип'ятимо до товстої і кремової консистенції - це займе близько 20-25 хвилин.

4. Щоб зробити варення з ожини, виливаємо ожину в каструлю, додаємо сироп агави і доведіть до кипіння. Кип'ятимо протягом декількох хвилин. Охолоджуємо протягом декількох хвилин перед подачею або подаємо при кімнатній температурі з рисовим пудингом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевих котлеток.