Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

маленькі гірчичні кедрові горіхи або пластівці мигдалю
1 ст. л. оливкової олії
1 великий цибулю
2 палички кориці, розбиті навпіл
500 г сухого філе шиї ягняти
250 г рису басматі
1 кубик овочевого бульйону
12 готових до вживання сушених абрикосів
маленькі свіжі листя м'яти

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Приготування:

1. Всуху обсмажуємо кедрові горіхи або мигдаль у великій каструлі до злегка підсмаженого, потім переносимо на тарілку. Додаємо масло в каструлю, потім обсмажуємо цибулю і корицю. Піднімаємо вогонь, розмішуємо у баранині, обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не змінить колір, потім опускаємо рис і варимо протягом 1 хвилини, постійно помішуючи.

2. Вливаємо в киплячу воду об'ємом 500 мл, додаємо бульйон, додаємо абрикоси. Зменшуємо вогонь, накриваємо і тушкуємо протягом 12 хвилин, поки рис не стане м'яким, і бульйон буде поглинений.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта в мікрохвильовці.